Skip to main content

Over BEN

Ik ben Bernard de Ronde, oprichter van BEN webdesigner, maar noem me gerust Ben. Sinds 2021 zijn we gevestigd in Mijdrecht, ideaal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Wat begon als een soloproject, is uitgegroeid tot een full-service bureau voor MKB-bedrijven, van de lokale bakker tot multinationals.

Bij BEN bieden we meer dan alleen webdesign. We ondersteunen ook op het gebied van marketing, online adverteren, vindbaarheid, drukwerk, hosting, social media, beveiliging en onderhoud. We denken met je mee en gaan verder dan alleen de bouw van je website.

We verdiepen ons graag in jouw bedrijfsvoering, klanten en behoeften, en vertalen dit naar aansprekende beelden, teksten en producten. Ons team van professionals werkt nauw samen om altijd de beste resultaten te leveren. Het samenwerken met gedreven ondernemers die toffe ideeën hebben, blijft een inspirerende en verrijkende ervaring.

Een leuk idee? Hulp nodig met je website? Of benieuwd hoe je jouw marketing naar een hoger niveau kunt schroeven? BEN denkt graag met je mee, om samen tot het beste resultaat te komen. Even sparren? De koffie staat klaar!

10+ jaar ervaring

Sinds 2013 houden we ons bij BEN webdesigner bezig met het bouwen en ontwikkelen van mooie WordPress websites en webshops, die ondernemers en klanten blij maken!

Profesioneel team

Bij BEN werkt een team van professionele WordPress-ontwikkelaars, ontwerpers en contentmakers dat enthousiast is om met jouw nieuwe project aan de slag te gaan! + Joep onze kantoorteckel!

Persoonlijk contact

Bij BEN webdesigner hanteren we een persoonlijke, no-nonsense benadering met korte lijntjes, altijd gericht op het beste resultaat voor onze klanten.

Innovatief

We zitten geen dag stil! Elke dag leren we bij en streven we naar de nieuwste technieken en WordPress-oplossingen voor onze klanten.

Korte lijntjes en persoonlijk contact

Bij BEN gaan we verder dan een gewoon marketingbureau. We geloven in persoonlijk contact en korte lijntjes. Wij vertellen je helder wat mogelijk is en wat niet!

We kijken graag welke mogelijkheden er het beste bij jouw bedrijf, producten en doelgroep passen. Aarzel niet om vandaag nog vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Close Menu

BEN staat voor je klaar!

Benieuwd wat BEN voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op!

Bozenhoven 95a,
3641AD Mijdrecht

T: +31(0)646 108 199
E: info@benwebdesigner.nl